Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با سفیر جمهوری تونس در تهران دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمد هاشمی در این دیدار با تبریک عید قربان، گفت: تماس تلفنی اخیر روسای جمهوری دو کشور و گفت‌وگوی آن‌ها با یکدیگر تأکید بر تعمیق روابط فرهنگی و سیاسی بین دو کشور داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در عین حال تصریح کرد: امیدواریم از ظرفیت‌های موجود بین دو کشور دوست و برادر بهترین بهره برای رسیدن به درجه مطلوب تبادلات تجاری،فرهنگی و سیاسی را ببریم.

هاشمی ادامه داد: از سیاست های اصولی جمهوری اسلامی ایران تعمیق روابط با کشورهای مسلمان و آفریقایی به ویژه کشور تونس است که این کشور از لحاظ تمدن فرهنگی دارای جایگاه مطلوبی است و نقاط مشترک تمدنی زیادی بین ایران و تونس وجود دارد.

معاون حقوقی وزیر فرهنگ ادامه داد: علاقه تاریخی و تمدنی بین ایران و تمدن شمال آفریقا بویژه با کشور تونس وجود دارد و از این مورد باید نهایت بهره را برای افزایش تبادلات فرهنگی، علمی و دانشگاهی برد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به علاقه کشور تونس نسبت به تبادلات و آموزش صنایع دستی برای مردم تونس، ادامه داد: ایران آمادگی همکاری های مشترک بویژه آموزش صنایع دستی به کشور تونس را دارد.

هاشمی با تاکید بر اینکه کشور ایران از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون در حوزه های مختلف فرهنگی، صنعتی و ... به خودکفایی رسیده است، تاکید کرد: برای تبادل و انتقال تجربیات در حوزه های مختلف به ویژه حوزه های فرهنگی و علمی آمادگی کامل برای همکاری با کشور تونس را داریم.


در بخشی از این دیدار سمیر المنصر سفیر جمهوری تونس در تهران نیز گفت: پس از گفت و گوی تلفنی روسای جمهوری ایران و تونس حضور خود در این جلسه را به فال نیک می گیرم و اتفاق خوشایندی به شمار می‌آید چرا که دو کشور اشتراکات فرهنگی و تمدنی بسیاری با یکدیگر دارند و همیشه بر روابط و تبادلات تجاری و فرهنگی بین دو کشور تاکیدداشته ایم.

وی با بیان اینکه روابط سیاسی دو کشور ایران و تونس در مرحله خوبی است، ادامه داد: جمهوری تونس به دنبال حفظ و تعمیق روابط خود با جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف است و تاریخ روابط این دو کشور همواره این موضوع را به اثبات رسانده است.

سفیر جمهوری تونس در تهران با بیان اینکه مردم ایران با تاریخ و تمدن تونس آشنایی دارند، گفت: این آشنایی نشان دهنده وجود روابط بین دو کشور از دیرباز است و ایران یک کشور فرهنگی است و روابط انسانی و فرهنگی بین دو کشور وجود دارد.

سفیر تونس در تهران با اشاره به جایگاه صنعت فرش کشور ایران، ادامه داد: صنعت فرش کشور ایران یکی از صنایع مهم در جهان به شمار می‌آید و آمادگی آموزش های ایران  به علاقه مندان در تونس در این زمینه را داریم.

وی در عین حال تصریح کرد: از حوزه فرهنگ می توان بهره های بسیاری برای گسترش روابط بین دو کشور از جمله گردشگری، آموزشی، دانشگاهی و ... داشت.

سفیر جمهوری تونس در تهران در پایان گفت: ما کشور ایران را کشور برادر و دوست خود می‌دانیم و بر گسترش همکاری های مشترک در حوزه های مختلف با کشور تاکید داریم.
 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حوزه های مختلف بین دو کشور کشور ایران کشور تونس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم

مسلم شجاعی؛ مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «رویداد» یکی از محصولات اصلی صنعت گردشگری کشورهاست. رویداد از جنس محصولاتی است که انسان محور و تعامل محور است. نمایشگاه کتاب همچون دیگر رویداد‌ها از منظر گردشگری جذاب است.

وی به آمار بازدید نمایشگاه کتاب در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: بازدید چند میلیونی از نمایشگاه در ۱۱ روز عددی قابل توجه است. این رویداد برای ما ارزشمند است چرا که کمک می‌کند تا گردشگران خارجی را نیز جلب کنیم.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: برخی از کشور‌های همسایه و منطقه نظیر عراق، عمان، کویت، بحرین، هند، روسیه، چین و... که برای ما بازار هدف گردشگری هستند، در نمایشگاه کتاب حضور دارند. حضور کشور‌ها به عنوان مهمان ویژه یا جذابیت آثار ناشران ایرانی، باعث می‌شود تا نمایشگاه کتاب تهران به رونق گردشگری خارجی کمک کند.

شجاعی انتشارات میراث فرهنگی را که به صورت تخصصی کتاب منتشر می‌کند، عامل ترویج گردشگری در بستر نمایشگاه کتاب خواند و ادامه داد: در این مجال می‌توان فرصت‌های گردشگری از طریق کتاب را به بازدیدکنندگان خارجی نمایشگاه معرفی کرد. به این ترتیب هم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به توسعه گردشگری از طریق کتاب‌های تخصصی کمک می‌کند و به نوعی زمینه تعامل نمایشگاه کتاب و گردشگری محسوب می‌شود.

وی برگزاری تور بازدید گردشگران خارجی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را عامل توسعه گردشگری رویداد محور برشمرد و گفت: برای سال‌های آتی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، می‌توان با همکاری بخش خصوصی تور بازدید گردشگران خارجی از این رویداد را برگزار کرد؛ می‌دانم مردم کشور‌هایی نظیر تاجیکستان علاقه بسیاری به نمایشگاه کتاب تهران دارند. همینطور کشور‌های عرب و فرهیختگان کشور‌های فارسی زبان به نمایشگاه کتاب تهران علاقه‌مندند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: می‌توانیم با برنامه‌ریزی ساده تور‌های گردشگران خارجی را در بازه زمانی برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برگزار کنیم؛ اینطور گردشگران خارجی علاوه بر بازدید از مناطق تاریخی و دیدنی ایران از نمایشگاه کتاب هم بازدید می‌کنند. این یعنی تقاطع‌هایی که نمایشگاه کتاب می‌تواند با صنعت گردشگری کشور ارتباط برقرار کند.

شجاعی با طرح این موضوع که آمار دقیقی از حضور گردشگران خارجی در ادوار گذشته نمایشگاه کتاب تهران در دسترس نیست، گفت: امسال می‌توانیم رصد کنیم و متوجه شویم که چه میزان گردشگر خارجی به نمایشگاه کتاب می‌آیند. دوره‌های قبل حضور تعداد قابل توجهی گردشگر خارجی را در نمایشگاه کتاب شاهد بودم. به جرأت می‌توانم بگویم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کننده خارجی دارد و بخشی از این بازدید‌ها از مسیر گردشگری محقق شده است.

وی هماهنگی بین بخشی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را برای استفاده بیشتر از موقعیت نمایشگاه کتاب تهران برای گردشگری خارجی را مهم خواند و ادامه داد: می‌توان با نگاه فرهنگی به مقوله گردشگری ادبی و گردشگری رویدادمحور منافع اقتصادی برای کشور ایجاد و بخش خصوصی را در این حوزه به خوبی فعال کرد. آنها که به طور حرفه‌ای اصول جذب گردشگر خارجی به کشور را می‌دانند می‌توانند نظر گردشگر خارجی را برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، جلب کنند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: می‌توانیم میان معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست مشترک برگزار کرد. همچنین بخش خصوصی نیز تور‌های گردشگری کتاب و گردشگری ادبی و... را فعال کند. می‌توان این مهم را برای دوره‌های بعدی نمایشگاه کتاب ریل‌گذاری کرد. لازم است سیاست جدیدی برای سال‌های آینده درباره این امر مهم اتخاذ کرد.

شجاعی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم» گفت: با کتاب خواندن می‌توان گردشگری ایران را ساخت. من کتاب «در سرزمین مردمان نجیب» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم؛ این کتاب نوشته هرؤیه روپچیچ، موسیقیدانی از کشور کرواسی است و داستان آن ۲ بار سفر مرد کروات به تمام نقاط ایران را روایت می‌کند. این موسیقیدان حس خود را از هر آنچه در ایران و از مردم ایران دیده توصیف کرده و مهمترین توصیفی که مرد کروات از ایران در ذهنش ثبت شده مهمان نوازی است که به آن معروفیم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است