Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه یزدیان رئیس مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس درباره برگزاری رویداد مد و لباس که با همکاری کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در روزهای ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود، گفت: این رویداد تاکیدی بر حرکت اقناعی برای معرفی پوشش‌های در شأن دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: فرهنگ‌سازی در حوزه پوشش مناسب برای حضور در جامعه و همچنین پوشش در شأن فضای دانشگاهی، نیازمند قرارگیری طرح‌های متنوع هنرمندان و طراحان با ذوق لباس، پیش روی جامعه است.

به گفته یزدیان، یک کار مشترک بین کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تهران و همچنین مرکز مطالعات زنان و خانواده شکل گرفته است که در قالب آن نمایشگاهی از پوشش‌های متنوع با بهره بردن از خلاقیت‌ها و ابتکارات طراحان لباس عرضه شده است.

رئیس مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران در پاسخ به اینکه آیا محدودیت‌زایی در زمینه پوشش دانشجویی در دستور کار دانشگاه تهران قرار دارد، تاکید کرد: برگزاری این نمایشگاه و ارائه محصولات و طرح‌های متنوع، خود نشان‌دهنده این است که محدودیت به معنای یکسان‌سازی پوشش دختران و بانوان دانشگاهی در دستور کار نیست اما این نمایشگاه تاکیدی بر حرکت اقناعی برای معرفی پوشش‌های در شأن دانشگاه است.

یزدیان تاکید کرد: در کنار وجود ضوابط و مقرراتی که درباره پوشش دانشجویی وجود دارد و از سال‌ها قبل وجود داشته است، نیازمند حرکت اقناعی برای رعایت هنجارها هستیم، امیدواریم نمایشگاهی که با حمایت کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، بتواند یک گام برای این اقناع باشد.

وی همچنین از برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه طراحی لباس با حضور اساتید دانشگاهی این حوزه در روزهای ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رویداد مد و لباس پوشش دانشگاهی دانشگاه تهران کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۲۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • مد خوب، مد بد!
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی