Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@03:43:45 GMT

نیازمند تغییر ساختار و قانون برای صنعت چاپ هستیم

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۱۰۷۴

نیازمند تغییر ساختار و قانون برای صنعت چاپ هستیم

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در مراسم روز ملی صنعت چاپ گفت:‌ نیازمند تغییر ساختار و قانون برای صنعت چاپ هستیم و باید در نگاه به این صنعت بازنگری کنیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت چاپ با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،‌ حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شرکت واژه‌پرداز اندیشه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران استان تهران در این مراسم با اشاره به اهمیت نام‌گذاری 11 شهریورماه به نام روز ملی صنعت چاپ گفت: مشکلات ما در این صنعت زیاد است که به برخی از آنها به اختصار اشاره می‌کنم، صنعت چاپ صنعت بزرگی است و روزی که قرار شد زیرمجموعه وزارت ارشاد باشد اغلب چاپخانه‌ها در حوزه چاپ و نشر کتاب فعالیت می‌کردند‌.

وی ادامه داد:‌  اکنون تنها در حدود 5 درصد در حوزه چاپ و نشر کتاب و 95 درصد در حوزه بسته‌بندی که در ارزآوری نقش بسیار مهمی دارد،‌ فعال هستند.

سال‌ها سردرگمی صنعت چاپ بین وزارت ارشاد و وزارت صمت/ فرسودگی ناوگان چاپ جدی است

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران افزود:‌ نمی‌توان بعد فرهنگی و صنعتی چاپ را از یکدیگر جدا کرد، اکنون با کمتر از 40 میلیارد تومان سرمایه نمی‌توان چاپخانه راه‌اندازی کرد، ما نیازمند تغییر ساختار و قانونیم و بخش صنعتی چاپ باید جدی‌تر دیده شود.

وی تأکید کرد: در قوانین فعلی سرفصلی برای حمایت از صنعت چاپ در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست، وزارت صمت نیز می‌گوید، شما زیرمجموعه ارشاد هستید و ما حمایتی نمی‌کنیم.

ابوالحسنی ادامه داد: در سال گذشته جدیدترین دستگاه چاپ لیبل وارد کشور شد، یک میلیون یورو هزینه خرید این ماشین بود، ولی برای ترخیص آن از گمرک 9 ماه با مشکل مواجه بودیم. 

وی افزود: اکنون با آغاز فعالیت دولت سیزدهم ما به آینده صنعت چاپ امیدواریم و از سوی دیگر به مجلس هم امیدواریم که یک مجلس انقلابی است.

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران استان تهران با اشاره به مشکلات دیگر این صنعت گفت: اکنون چاپخانه‌های بزرگ به حاشیه تهران رفته و دیگر زیر مجموعه اتحادیه ما نیستند و زیر مجموعه اتحادیه‌های دیگر قرار گرفته‌اند، وزارت ارشاد در این زمینه ورود پیدا کرد و در نامه‌ای به این چاپخانه‌ها خواستار حضور آنها در زیر مجموعه اتحادیه ناشران تهران شد که هنوز اجرایی نشده است. امیدواریم این موضوع بزودی حل شود.

وی گفت: مشکل دیگر ما این است که در وزارت ارشاد برای بازرسی چاپخانه‌ها   نیرو اندک است در حالی که ما برای بازرسی نیرو لازم داریم. چاپ در بخش ارزآوری برای کشور نقش مهمی دارد، فعالیت در بخش های مختلف بسته‌بندی از جمله نقاط قوت خدمات چاپ است که توان صادراتی را در بسیاری از کالاها از جمله زعفران بالا برده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت چاپ صنعت چاپ رئیس اتحادیه چاپخانه داران وزارت ارشاد چاپخانه ها صنعت چاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه ااطلاع رسانی جریان حکمت ملی عراق، سیدعمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق، در دیدار فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، و هیئت همراه وی، وضعیت فرهنگ و ارتباطات دو کشور و چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های عراق و جمهوری اسلامی ایران را مورد رایزنی قرار داد.

در این دیدار که در دفتر رییس جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر ضرورت تبادل تجارب در بخش‌های فرهنگی، هنری و آرشیوی تأکید کرد.

وی با اشاره به نیازهای جوامع اسلامی به برنامه‌هایی فرهنگی که آنان را در برابر هجمه فرهنگی و اندیشه‌های منحرف مصون نگه دارد، بر ضرورت حمایت از برنامه‌های هنری و تولید فیلم و سریال و استفاده از فناوری‌های نوین برای رساندن آن به مخاطبان تأکید کرد.

رییس جریان حکمت ملی عراق همچنین بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کرد و جامعه جهانی را در قبال پیامدهای آنچه در غزه می‌گذرد و سکوت در برابر کشتار و گرسنه نگه‌داشتن و نسل‌کشی مسئول دانست.

کد خبر 6096634

دیگر خبرها

  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌شود کار کرد!
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی